Catatan kecil Catatan kecil .

Catatan kecil

Ini ibu hamil Doyan Makan Chalk Chalkboards, Apa yang Berlaku ke Cawangan Bayi?

NGIDAM mungkin hukuman yang biasa anda dengar di kalangan wanita hamil. Permintaan mereka kadang-kadang tidak munasabah, bermula daripada mencari ayam tengah malam atau ingin melakukan perkara-perkara gila. Semua atas alasan, "Ini adalah kanak-kanak".  tabiat buruk orang arab gingivitis belakang cara membersihkan usus agar sihat mengatasi plak gigi secara semulajadi anoreksia nervosa pada anak buah pinggang adalah apa punca kanser payudara

Proses kehamilsn tidak menyimpan cerita itu sendiri. Setiap ibu mesti mempunyai ceritanya sendiri dan ia mesti berbeza dari yang lain. Malah, perbezaan dalam kisah kehamilan boleh berlaku dalam satu ibu tetapi dalam kehamilan yang berbeza. Anak pertama dan anak kedua, dan sebagainya.

Kisah Mugkin tentang ibu mengandung ini agak melampau. Sendiri mengaku mengidam makan papan tulis kapur. Ya, anda membacanya salah. Rebecca Adimora, 25 tahun, dalam kehamilan kedua dia mendakwa telah ketagih kapur di papan hitam.

Anda mahu tahu berapa banyak kapur yang dia makan setiap hari? 10 batang! Oleh sebab keinginan, Rebecca benar-benar tidak dapat menahan keinginannya dan dia akan makan kapur sekalipun, walaupun di khalayak ramai.

Ibu Oldham, Manchester, mengakui kesukaannya untuk makan makanan pelik bukan sahaja pada kapur. Dia juga telah memakan tilet tilet pada kehamilan anaknya yang pertama. Ia semuanya keluar dari mana-mana dan tidak tahu dari mana ia datang.

"Seperti banyak ibu yang mengandung, saya juga mempunyai keinginan yang cukup berat. Walau bagaimanapun, objek yang saya mahukan mungkin terdengar pelik, tetapi ia hanya muncul di dalam otak saya dan saya tidak boleh menolaknya. Bunyinya memang gila, tetapi sekali lagi, saya tidak boleh menolak kekacauan itu, "jelasnya kepada Daily Mail, Jumat (12/1/2018).

Rebecca terus, sebenarnya, keinginan awalnya untuk makan kapur di papan hitam selepas dia merasakan kertas tandas. Kerana, tidak tahu mengapa, Rebecca merasakan ketika memakan tisu, dia berfi****** tentang memakan papan tulis kapur serentak, "lanjutnya.

Selain itu, keinginan untuk makan limau berlaku semasa mengandung yang memasuki usia 16 minggu. Selepas itu Rebecca membeli kotak kapur. Tiba di rumah, dia mula makan dengan sangat tamak.

Sejak itu, Rebecca akan memulakan dua tongkat pada waktu pagi. Anda tahu, Rebecca makan kapur sambil menonton video orang makan kapur lagi. Maklumat kecil, seperti kapur di rumah yang habis, yang dilakukan oleh Rebecca adalah makan batu kapur semulajadi supaya tidak membahayakan anaknya.

Apa yang berlaku apabila Rebecca makan kapur?

Rebecca menceritakan bahawa apabila dia makan kapur, ada perasaan yang tidak dapat dilupakan di kapur kapur yang dia dapat menggigit dan kemudian cair di atas bumbung mulutnya. Sensasi adalah sama seperti ketika dia makan mentega kacang. "Saya rasa lebih baik apabila ada orang lain yang makan kapur di Youtube, itulah yang membuatkan saya lebih suka makan kapur," jelasnya. kanker rahim bisa sembuh demam denggi artikel penyakit pikun adalah buasir apa itu dispareunia artinya epilepsi adalah penyakit bisul adalah obat gatal gatal

Sementara itu, Rebecca juga pernah memberitahu bahawa suaminya, Danny Lawton, telah mengharamkan dia makan kapur. Kerana, bagi Danny itu adalah sesuatu yang membahayakan janin yang ada dalam tubuh Rebecca.

"Kerana saya tidak dapat menolaknya, apa yang saya boleh lakukan adalah saya terus makan kapur, tetapi selepas itu saya buang," katanya. Untuk keadaan bayi sendiri, ternyata setakat ini dia baik-baik saja di dalam rahim. "Itulah yang saya akhirnya lega untuk makan kapur," katanya membuat kesimpulan.manfaat daun belimbing wuluh makanan sunnah untuk kesihatan jantung


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۳ دى ۱۳۹۶ساعت: ۰۶:۵۱:۲۷ توسط:vanesa موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :