Catatan kecil Catatan kecil .

Catatan kecil

Bra Wonder ini Menjadikan Payudara Besar dalam Satu Minggu

WANITA yang tidak mahu payudara besar untuk kesan seksi. Jangan gunakan cara yang berbahaya, terdapat bra ajaib yang dapat merealisasikan mimpi itu.

Bra dikatakan menjanjikan wanita jika anda mahu mempunyai payudara besar. Setelah diuji, bra berjaya membuat payudara wanita kelihatan gemuk  makanan baik untuk kesihatan gigi cara menghentikan ketagihan kopi.

Pengasas Milan Milic (33) mengatakan "E Bra" namanya, bukan sahaja membesarkan payudara, tetapi juga menjadikannya lebih padat. Prestasi bra ini adalah seperti penggetar yang boleh digunakan tiga kali sehari selama 7 hari.

Wanita di Amerika, Eropah dan China telah menguji bra. Mereka telah mengalami pertumbuhan ******a-******a 3.5 cm-4 cm atau satu saiz cawan. Breast ini juga membantu membuat payudara tidak seimbang menjadi lebih simetris.

Juga Baca:

    mengecilkan perut secara alami selepas melahirkan peredaran darah kecil dan besar hilangkan bau busuk ayam cara mengeluarkan benda asing pada hidung firasat debaran jantung pankreatitis autoimmun
Kekasihnya, Jelena Sabic (26) adalah orang pertama yang menguji bra tahun 2012. Dia memohon mengikut prosedurnya.

Bekas pelajar kejuruteraan yang tinggal di Serbia sedang merancang bra selepas pasangannya membuktikan. Dia mahu mempunyai payudara besar, tetapi tidak dengan cara segera melakukan pembedahan plastik.

Bra bergetar ini menjanjikan wanita yang cukup yang mahu payudara besar. Pelanggan kini boleh memesan bra pra-pesanan di tapak untuk USD 199 atau bersamaan dengan Rp2.5 juta.

Juga Baca:

     Hemofilia pdf hernia adalah hernia adalah malaria tropika demam kelenjar leher chikungunya pada ibu hamil

Milan berkata sains di sebalik bra dapat meningkatkan peredaran darah. Prinsip kerja ini berfungsi seperti mengurut. Sesungguhnya semua wanita selesa dengan ini.

"Kami telah melakukan ujian terhadap wanita yang sama selepas dua bulan memakai bra ini," katanya, memetik Dailystar, Jumaat (12/1/2018).

Apabila cuba menggunakan bra anda boleh mempunyai payudara mengikut mimpi. Juga, anda tidak menerima risiko maut yang sering berlaku.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۳ دى ۱۳۹۶ساعت: ۰۶:۵۷:۰۷ توسط:vanesa موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :