Catatan kecil Catatan kecil .

Catatan kecil

Sebagai tambahan kepada rambut berantakan, ia adalah satu barisan British Royal Rules yang Meghan Markle telah melanggar

NAMA Meghan Markle semakin menjadi perbualan masyarakat selepas bertunang dengan Putera Harry pada bulan November 2016. Tidak syak lagi jika pergerakan dan penampilannya akan menjadi perhatian umum dunia kerana dia akan menjadi calon diraja.

Bagaimanapun, belum berkahwin secara rasmi dengan Putera Harry, bintang siri 'Suit' sebenarnya sudah tidak berani mematuhi peraturan Empayar Britania. Benar?  makanan bagi radang tekak daun mangga epal kelebihan penggunaan alpukat

Apabila diperhatikan apabila foto pertunangan dengan Putera Harry, Meghan tidak menggunakan stoking. Sebenarnya, menggabungkan pakaian atau s******t dengan stok telah menjadi peraturan bagi ahli Royal Family of England. Ketika muncul secara terbuka, kedua-dua Queen Elizabeth II dan Kate Middleton selalu menggunakan stoking.  penyakit demam skarlatina penyakit diare pada anak penyebab penyakit disentri amuba penyakit hepatitis c bisa sembuh

"Anda tidak pernah melihat seorang anggota diraja tanpa stoking. Meghan, dari pemerhatian saya ketika foto pertunangan tidak menggunakan stoking. Saya boleh mengatakan bahawa ini akan menjadi sukar, kerana itu adalah peraturan yang ditetapkan oleh Ratu, "kata ketua kerajaan Victoria Arbiter.

Meghan Markle membawa beg tote

 

Semasa melawat Nottingham dengan Putera Harry, pelakon Amerika membawa beg tote. Sesetengah orang memanggil beg dengan mengendalikan tali yang melanggar protokol diraja. Walaupun bukan peraturan rasmi, tetapi membawa klac seperti Kate Middleton dianggap baik untuk menghalang keluarga diraja bersalaman dengan orang tertentu agar tidak membuat keadaan menjadi janggal.

"Tiada peraturan, tiada protokol, tiada model beg tertentu yang perlu dibawa oleh royalti. Ini mengenai keselesaan dan acara yang akan dihadiri oleh mereka pada hari itu, "kata Arbiter.

Meghan Markle memakai pakaian yang mengagumkan

Foto perkahwinan rasmi yang dikeluarkan oleh royalti beberapa waktu lalu menunjukkan penampilan cantik Meghan dengan pakaian hitam. Pakaian mempunyai model telus yang diliputi dengan aksen bersulam emas di dada. Pakaian dianggap bertentangan dengan kemunculan keluarga diraja secara umumnya diklasifikasikan sebagai sopan.

Sentiasa bersuara di khalayak ramai

Memang tidak ada peraturan yang menetapkan larangan Display of Affection (PDA) atau membuat orang ramai untuk ahli-ahli kerajaan. Walau bagaimanapun, Putera William dan Kate Middleton hampir tidak pernah keluar, termasuk memegang tangan.

Menurut etika diraja, apa yang dilakukan oleh Prince Harry dan Meghan Markle kerana mereka tidak berkahwin. Apabila mereka berkahwin dan bekerja sebagai wakil Kerajaan British, kedua-duanya disyorkan untuk tidak membuat keputusan.

Kekacauan rambut

Ketika dia melawat studio radio Reprezent, di Brixton, London, England, Meghan menjadi perhatian penonton dan bukannya barang-barang fesyen yang dipakai, tetapi rambutnya. Tidak bergaya dengan rapi, rambut hitam panjang Meghan kelihatan bodoh dipermudahkan dan meninggalkan kesan buruk.  makanan otak2 makanan pengimbang hormon progesteron dan estrogen khasiat lobak merah untuk darah tinggi kebaikan timun jepun kelebihan kelapa sawit berbanding getah Neostrata 70 glikolik asid peeling solüsyonu

Sudah tentu ia bertentangan dengan peraturan penampilan raja. Memandangkan Duchess of Cambridge, Kate Middleton, hampir tidak pernah berurusan dengan orang awam dengan gaya rambut gaya kasual.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۳ دى ۱۳۹۶ساعت: ۰۷:۳۷:۰۸ توسط:vanesa موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :