Catatan kecil Catatan kecil .

Catatan kecil

Diapit dengan Giants Stones, Kampung Mosanto Dianggap Kampung Paling Mengerikan di Portugal!

MENGULANG sebuah kampung, ia mesti dibayangkan di dalam minda anda suasana suasana damai, tenang, dengan suara yang khas dari kegiatan warga yang masih tradisional. Alam semulajadi masih cantik dari kesibukan kenderaan sehingga kampung ini kini disasarkan jadi destinasi pelancongan. Ya, kampung itu boleh menjadi pilihan yang tepat untuk melegakan keletihan. kebaikan halia dan bawang putih ciri penyakit pirai selera makan bertambah tanda awal mengandung tanda ketagihan alkohol herba rawatan buah pinggang syarat layak derma darah barah payudara di usia muda jangkitan virus zika zikay group jangkitan saluran pernafasan atas rawatan kegagalan buah pinggang penyakit batuk kokol

Walau bagaimanapun, di Portugal terdapat sebuah kampung yang melihat gambar yang anda dapat dengan kejutan. Bagaimana tidak, kampung ini dibina di atas alam semula jadi yang tidak wajar, berisiko, dan sedikit menyeramkan. Tertanya-tanya apa yang dilihat oleh kampungnya?

Begitu gambaran kampungnya. Betul! Kampung yang bernama Mosanto dibina di antara batu yang saiznya tidak adil, kerana ia sangat besar. Batu gergasi pada gambar kelihatan seolah-olah ia melanda rumah orang.

Bilangan batu yang luar biasa juga kelihatan seperti memerah rumah di kalangan penduduk di antara, di dalam celah batu kecil. Mengutip dari Planet Amusing, Jumat (12/1/2018), Kampung Mosanto terletak di tenggara Serra da Estrela di Portugal, tepatnya terletak di sisi gunung. Suasana tenang, tenang, damai akan mengalu-alukan anda apabila anda mula-mula menginjakkan kaki di kawasan kampung ini.

khasiat kacang pinus manfaat kacang polong untuk kecantikan manfaat kacang tanah bagi ibu hamil manfaat kembang kol untuk diet khasiat kubis brussel manfaat labu kuning untuk bayi manfaat lobak untuk batu ginjal

Bukan sahaja rumah yang dibina di antara batu-batu, jalan-jalan yang digunakan oleh penduduk setempat juga dibina daripada batu. Selama berabad-abad bentuk kampung Mosanto tidak berubah sama sekali. Walaupun kelihatan seperti diperas atau dilanda batu besar, rumah-rumah penduduk kelihatan begitu eksotis dan eksotik.

Sesetengah rumah dibina dengan pintu manueline berasaskan granit. Rumah-rumah itu berwarna seperti batu dan naik dengan anggur sehingga kelihatan lebih unik dan artistik, dan jarang menyerupai. http://www.inmalay.com/2017/07/kebaikan-mengambil-gula-bagi-kesihatan.html http://www.inmalay.com/2017/07/kebaikan-menyusukan-bayi-bagi-kesihatan.html

Pada tahun 1938 kampung Mosanto dipilih sebagai kampung dengan kesan Portugal yang paling Portugis untuk pertandingan kebangsaan. Memandangkan penerimaan tajuk, akhirnya mempunyai kesan ke atas masyarakat, mereka terhad dalam bangunan bangunan. Malangnya, bagi anda yang berminat untuk bepergian, Kampung Mosanto agak sukar diakses. Panorama rumah-rumah yang unik diperah dalam menunggu anda.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۴ دى ۱۳۹۶ساعت: ۱۲:۴۲:۱۸ توسط:vanesa موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :