Catatan kecil Catatan kecil .

Catatan kecil

Kelakuan Penumpang Nombor Satu, Nombor 1 Paling Merengsa

Di dalam penerbangan udara, terdapat beratus-ratus penumpang yang diangkut. Penumpang yang berada di pesawat yang sama datang dari pelbagai latar belakang.

Ini bererti semua orang mempunyai watak yang berbeza antara satu sama lain. Lelaki dan wanita jelas mempunyai sikap yang tidak sama rata, manakala kru kapal yang kurang daripada penumpang perlu menghadapi beratus-ratus aksara yang berbeza.
BERITA TERKAIT
jadual diet mudah jangkitan fungi ketika hamil kanser prostat tahap 1 kereta sport artis khasiat buah pala bagi kesihatan peria katak resepi srikaya selai kebaikan olive oil extra virgin kebaikan dadah jenis syabu kebaikan dadah jenis syabu kebaikan betik untuk diet kebaikan epal cider kitaran katak kitaran hidup rama- rama pdfu

Dikeluarkan dari Feed Buzz, Jumaat (12/1/2018), berikutan beberapa tingkah laku penumpang yang menjengkelkan untuk awak ketika penerbangan.

1. Menggoda

Biasanya penumpang lelaki yang sering menggoda para atendan penerbangan yang berkhidmat semasa penerbangan. Walaupun pramugari memakai pakaian yang agak ketat, menggilas solek untuk menjadikannya kelihatan menarik, ini tidak bermakna penumpang lelaki boleh menggoda dia. Di samping pramugari yang tidak sesuai dan menarik adalah tindakan yang menjengkelkan, menjadikannya tidak selesa.

2. Ibu bapa tidak peduli

Di halaman Feed Buzz ada krew kapal terbang yang mendakwa telah melihat seorang lelaki yang memegang bayi berdiri di pangkuannya ketika dia sepatutnya memakai tali pinggang keledar, dan bayi itu juga diletakkan di kerusi bayi khas. Kemudian, dengan cepat dan cepat anak-anak kapal berlari ke arah mereka dan mengamankan bayi. Selain kanak-kanak yang berdiri di pangkuannya, ada sesuatu yang lebih teruk. Seorang kanak-kanak yang masih berusia berbulan bulan dilihat merangkak di lantai pesawat, ibu bapa anak itu tidak menyedari kewujudan anaknya sendiri.

3. Penumpang pemilih makanan

Makanan yang disediakan oleh syarikat penerbangan tidak selalunya sesuai di lidah penumpang, terutama rasa makanan yang akan dirasai di lidah jika ia berada pada ketinggian tertentu. Walau bagaimanapun, terdapat hanya penumpang yang memilih untuk memakan makanan yang disediakan. Mengikut pengalaman kapal terbang kapal terbang, ada penumpang yang tidak berpuas hati dengan laغير مجاز مي باشدna vegetarian dan membantah makanan yang disediakan dengan cara yang tidak menyenangkan, sehingga semua penumpang kelas ekonomi mendengar penghinaannya. Penumpang itu pun menolak plat yang dipegangnya di muka saya, menjerit dia berkata, "Saya tidak mahu ini, saya mahu daging!" manfaat timun untuk mata manfaat rebung buluh kuning untuk batu ginjal manfaat sawi hijau buat kenari manfaat daun kelor untuk mata manfaat daun kelor untuk mata manfaat sayur bayam untuk diet

4. Bayar kerusi orang lain

Perkara yang satu ini nampaknya jarang berlaku, tetapi agak menjengkelkan apabila anda bertemu dengannya. Bagaimana tidak, ada seorang penumpang yang membatalkan penerbangannya dan kemudian dimasukkan ke dalam penerbangan lain, tetapi dia tidak mendapat tempat duduk dalam kelas yang sama, iaitu perniagaan, jadi dia terpaksa duduk di kelas ekonomi. Walau bagaimanapun, kerana dia merasakan banyak wang, penumpang itu segera menghampiri salah seorang penumpang di kelas perniagaan dan membayar kerusi yang didudukinya. Penumpang juga menawarkan 10 ribu USD kepada orang yang duduk di kerusi perniagaan untuk bertukar dengannya.

5. Penumpang meminta minuman beralkohol yang rumit

Penumpang dalam kelas perniagaan biasanya mempunyai keinginan yang berbeza dengan penumpang dalam kelas ekonomi. Sebagai contoh, mengenai minuman, krew kapal terbang mengaku terdapat seorang penumpang di kelas perniagaan yang meminta minuman beralkohol yang rumit. Walau bagaimanapun, anak kapal yang bertugas menolong penumpang bertindak balas dengan sopan, mereka hanya pembantu penerbangan, bukan bartender yang berpengalaman.

http://www.inmalay.com/2017/07/kebaikan-minum-air-غير مجاز مي باشدong-selepas.html

http://www.inmalay.com/2017/07/kebaikan-minum-susu-semasa-hamil.html

 
برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۴ دى ۱۳۹۶ساعت: ۱۲:۴۷:۲۴ توسط:vanesa موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :